27/7/10

090 - SANTS COSME I DAMIAGOIGS DEL – SANTS MÀRTIRS / COSME – I DAMIA / METGES – PATRONS DE / VALLBONA DE – LES MONGES / BAIXA SEGARRA – ARQ. DE TARRAGONA

Gravat. Imprès a dues tintes. Orla. Text a dues columnes. Revers dibuix de l’església de Vallbona de les Monges. Justificació del tiratge: 500 exemplars edició populars 25 exemplars en paper fil “Guarro”, numerats. Dip. Legal T-1927-84 Impremta Requesens - Montblanc. Mides 23 x33 – 20x30,5.

Trets d'una còpia manuscrita feta pel rector Mn. Josep Aragonès i Font l'any 1922, provinent de la col·lecció del Dr. Josep Roig i Punet, natural de Sant Pere de Ribes. Editats ara per Josep Joan Piquer i Jover amb motiu de l'acabament de les obres de la nova coberta del temple parroquial, duta a terme amb la col·laboració de tots els vallbonins, residents i no residents, essent el rector Mn. Pasqual Gasol i Simó. Música cantada tradicionalment pel poble. Impresos per Impremta Recasens, de Montblanc. Festivitat dels Sants Cosme i Damià de l'any 1984.

Puig el Senyor tants favors
que amb vostre mans dispensà,
St. Cosme i St. Damià
sigueu nostre protectors

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada